Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Hyunkun Cho

violoncel·lista barroc

Nou CD: "Bach: Recovered Chamber Concertos - Michael Form, Au Pieds du Roy"


Ja tenim nou CD! 

📀 Bach: Recovered Chamber Concertos - Michael Form, Au Pieds du Roy (Pan Classics)


DESCRIPCIÓ


Johann Sebastian Bach era un "reciclador" increïblement bo de la seva pròpia música i va reutilitzar d'una forma diferent gran part del que ja havia composat. Per als concerts del Collegium Musicum, on havia pres el relleu de Telemann, al famós Café Zimmermann, necessitava un gran nombre de peces instrumentals. Aquesta també va ser una oportunitat especial per interpretar música per fins a quatre clavicèmbals, un camp d'experimentació que devia ser extremadament atractiu per a Bach com a virtuós llegendari del teclat. Aquests concerts per a clavicèmbal probablement  tenen una història prèvia a Weimar com a concerts de cambra per a diversos instruments solistes en versions que malauradament avui s'han perdut.

Michael Form reconstrueix aquestes versions originals amb un gran instint detectiu. No obstant això, no només se centra en la reconstrucció de les obres, sinó també en el redescobriment de tot un gènere: el concerto da camera, en què diversos instruments solistes actuen junts sense acompanyament orquestral.


PISTES


  1. Bach: Concerto da Camera a 6 in D Minor, BWV 1063R
  2. Concerto in B-Flat Major, after BWV 525 & BWV 1032
  3. Concerto da Camera in D Major, BWV 1064R
  4. Concerto da Camera a 5 in G Major, after BWV 592 & 592a
  5. Passacaille, after BWV78
  6. Concerto a 6 in D Minor, BWV 1059R
  7. Concerto da camera a 5 in F Major, BWV 1047R