Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Hyunkun Cho

violoncel·lista barroc

Michael Form ens presenta "Bach: Recovered Chamber Concertos", el CD d'"Au Pieds du Roy"

Aux Pieds du Roy, artistic director: Michael Form, making of Bach CD Recovered Chamber Concertos

Aquest vídeo encara s'està processant
Aquesta és la vídeo-presentació del nostre nou CD: "Bach: Recovered Chamber Concertos - Michael Form, Au Pieds du Roy"

Aquí teniu la traducció al català del que hi explica en Michael Form: 
 
"Hola! Em dic Michael Form i sóc el director artístic del conjunt Aux Pieds du Roy, un grup de músics de França, Suïssa, Alemanya, Holanda, Japó i Corea. 
 
Ens vam reunir aquí, a l'idíl·lic Sant Pantaleó del cantó de Solothurn, a Suïssa, per produir un projecte de CD molt emocionant titulat “El laberint de Bach”. 
 
… 
 
Investigadors destacats de Bach han tingut visions innovadores sobre la creació de la música per a conjunts de Johann Sebastian Bach. 
 
El “laberint de Bach” és un intent de collir els fruits d'aquesta obra i posar-los en pràctica artística. 
 
Amb una comprensió més profunda de la música de Bach, hem intentat obrir una dimensió reconstruïda amb una comprensió més profunda de la música original. 
 
Quan Bach es va fer càrrec del Leipzig College Musikum, que havia estat fundat per Georg Phillip Telemann el 1729, va necessitar de sobte una gran quantitat de música instrumental per als concerts populars al cafè de Gottfried Zimmermann, per als quals va aprofitar en part el repertori que havia anat adquirint molts anys abans durant el seu treball a Weimar i Köthen. 
 
Bach va compondre petits concerts de cambra, els anomenats concerts de càmera, com a concerts virtuosos de clavecí amb acompanyament de corda; els famosos concerts de Brandenburg també van patir múltiples canvis abans que es poguessin dedicar al duc de Brandenburg Christian Ludwig el 1721. 
 
La nostra selecció d'obres treu la seva emocionant dramatúrgia de la juxtaposició de reconstruccions musicològiques ben fonamentades i transcripcions especulatives en els casos en què una restauració precisa de les versions originals és impossible per manca de fonts completes. 
 
Aquest projecte de CD per al segell Pan Classics representa l'última part de la nostra trilogia de Bach, premiada ja dues vegades  
amb un Diapason d'Or".

📀 Bach: Recovered Chamber Concertos - Michael Form, Au Pieds du Roy (Pan Classics)

Au Pieds du Roy

Abril del 2023

Comentaris (0)

Deixa un comentari

Per afegir un comentari, inicia la teva sessió o registra't.